Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!

Elena Gilbert

Születési idő: 1992. június 22.
Státusz: Élő
Faj: ember, hasonmás, vámpír (kigyógyult), lélek
Átváltozás: vámpír, Damon Salvatore által 2010. november 6-án
Családi állapot: Házas (Damon Salvatore)
Lakhely: Mystic Falls
Első megjelenés: 1 évad 1. epizód
Utolsó megjelenés: 8. évad 16. epizód

Elena Gilbert a sorozat főhősnője, 17 éves gimnazista lány, aki tragikus autóbalesetben elveszti szüleit, ezáltal magára marad öccsével Jeremyvel és nagynénjével Jennával. A sokkot képtelen kiheverni, így ez kihat mindennapjaira. Napló írásban vezeti le fájdalmát, mígnem a tanév kezdetekor találkozik a titokzatos Stefan Salvatoréval akiről nem is sejti, hogy vámpír. A találkozás szerelmet és új veszélyeket is hoz számára.

Hozzátartozók Ősök
Anya: Isobel Flemming Amara
Apa: John Gilbert
Örökgbefogadó anya: Miranda Sommers – Gilbert Tatia
Örökbefogadó apa: Greyson Gilbert
Testvér/unokatestvér: Jeremy Gilbert Katerina
Nagynéni: Jenna Sommers

Elena gyönyörű 168 cm magas fiatal lány, vékony enyhén sportos testalkatú. Szeme színe barna, mandula formájú. Haja hosszú szintén barna, melyet leginkább kiengedve és kiegyenesítve hord. A 4. Évad során láthatjuk rózsaszínes melírral és enyhén hullámos hajjal, amit egészen a 6. évad végig így hord.

Ruhatára meglehetősen egyszerű de csinos, leginkább farmert, egyszínű pólókat, topokat, Converse cipőt és/vagy bakancsot visel. Gyakran látjuk dzsekiket is hordani, bőrt vagy sima pamutot. Mystic Falls társasági eseményein elegáns estélyi vagy a koktél ruhákat részesíti előnyben. A sminkje többnyire szemhangsúlyos, de nem kihívó, a barna és az arany árnyalatait kombinálja. Megfigyelhető, hogy szempillája az évadok során hosszabb. Elena vámpírrá válása előtt egy Stefantól kapott nyakláncot visel, amibe verbéna van, viszont kiegészítőket (fülbevalót, karkötőt) egyáltalán nem visel, amit Caroline meg is jegyez, amikor Katherine megszállja Elena testét.

Emberként Vámpírként
Kedves és gondoskodó, szülei halála előtt népszerű pom-pom lány azután inkább, introvertált, hűvös. Nagyon fontos számára a család. Udvarias és türelmes. Néha ítélkezik mások felett, annak ellenére, hogy nem is ismeri őket. Az emberi tulajdonságai kitökéletesednek. Rendkívül érzékeny, ez vezet ahhoz a ponthoz, amikor nem bírja tovább elviselni a fájdalmat és kikapcsolja a humanitását. Ezután nem törődő, akaratos, manipulatív, már-már gonosz
A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
All media belong to their respectful owners and are being used under Fair Copyright Law 107. Please Contact Me if you are the owner of something on this site and would like it to be removed!
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status