Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!

Stefan Salvatore

Születési idő: 1846. november 01.
Státusz: Elhunyt (békére lelt)
Faj: ember, hasonmás, vámpír (kigyógyították)
Átváltozás: vámpír, Katherine Pierce által 1864. szeptember 25-én
Családi állapot: Házas (Caroline Forbes)
Lakhely: Mystic Falls
Első megjelenés: 1 évad 1. epizód
Utolsó megjelenés: 8. évad 16. epizód

Stefan egy vámpír, aki visszatér szülővárosába Mystic Fallsba, hogy ott új életet kezdjen. Bár vérszívó, kerüli az emberi vért, így gyengébb mint társai. Kedves és illedelmes. Amint meglátja Elenát beleszeret, mert a lány régi szerelmére emlékezteti. Testvére, Damon komoly gondot és a lelepleződés veszélyét jelenti számára ezért Stefan első számú célja, hogy megállítsa.

Hozzátartozók Ősök
Anya: Lillian Salvatore Silas
Apa: Giuseppe Salvatore
Testvér: Damon Salvatore
Távoli unokaöcss: Zach Salvatore
Távoli unokahúg: Sarah Salvatore/Nelson
Feleség: Caroline Forbes

Stefan jóképű 180 cm magas fiatal srác, sportos testalkatú. Szeme színe zöld. Haja kissé hosszú szőkés barna. A bőre fakó már-már sápadt, ez teszi arcát különlegessé és rejtélyessé

Korszaktól függően visel ruhákat, vámpírrá válása előtt az 1800-as években viktoriánus stílusban öltözködött, elegánsan és kifinomultan. A kor előrehaladtával felvette a modern stílust, egyszerű farmer nadrágokat visel fekete bőrdzsekivel, fekete pólókkal kombinálva. A sötét színeket részesíti előnyben. A társasági eseményeken öltönyt visel. Stefan jobb vállán látható egy rózsa tetoválás, aminek az eredete ismeretlen. Kiegészítőként a gyűrűjét viseli jobb kezének középső ujján, amiben egy ‘S’ betű van vésve, ami a Salvatore család névre utal.

Vámpírként Ripperként
Óvó, féltő és rendkívül gondoskodó. Érzékeny és illedelmes. Karizmatikus és rejtélyes személyiség. Megfontolt. Törődik a barátai és családjai érzéseivel. Annak érdekében, hogy ne ártson az embereknek, állat véren él. Ripperként Stefan kikapcsolja az érzelmeit, semmivel és senkivel nem törődik, ironikus és szarkasztikus. Otromba és gonosz. Élcelődő stílust vesz fel. Kacér. Megfigyelhető, hogy az Elena iránti érzéseit teljesen nem tudja megszüntetni.

 

A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
All media belong to their respectful owners and are being used under Fair Copyright Law 107. Please Contact Me if you are the owner of something on this site and would like it to be removed!
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status