Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!

Magyar szinkronhangok

Elena Gilbert Nagy-Németh Borbála (1-5. évad)
Sallai Nóra (6. évad)
Stefan Salvatore Varga Gábor
Damon Salvatore Szabó Máté
Jeremy Gilbert Szvetlov Balázs
Bonnie Bennett Vadász Bea
Matt Donovan Előd Álmos
Caroline Forbes Molnár Ilona (1-4. évad)
Haffner Anikó (5. évad)
Tyler Lockwood Előd Botond (1-3. évad)
Molnár Áron (4. évad)
Alaric Saltzman Seszták Szabolcs
Niklaus Mikaelson Csík Csaba Krisztián
Elijah Mikaelson Csőre Gábor (2. évad)
Horváth Gergely (3. évad)
Rebekah Mikaelson Kelemen Kata
Kol Mikaelson Czető Roland
Liz Forbes seriff Ruttkay Laura (1. évad 10. résztől)
Carol Lockwood Ősi Ildikó
Jenna Sommers Kisfalvi Krisztina
Vicki Donovan Peller Anna
Kelly Donovan Bertalan Ágnes
Sheila Bennett Rátonyi Hajni
John Gilbert Kerekes József
Isobel Flemming Závodszky Noémi
Bill Forbes Németh Gábor
Rudy Hopkins Vass Gábor
Abby Bennett Wilson Szórádi Erika
Richard Lockwood Kapácsy Miklós
Dr. Meredith Fell Haffner Anikó
April Young Lamboni Anna
Enzo Turi Bálint

Ebben a videóban a szinkronszínészek, akik a szereplők hangját kölcsönzik és a magyar szinkronstúdió munkatársai beszélnek arról, hogy, hogyan készül a Vámpírnaplók szinkronja.

A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
All media belong to their respectful owners and are being used under Fair Copyright Law 107. Please Contact Me if you are the owner of something on this site and would like it to be removed!
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status