Kezdőlap The Vampire Diaries Mellékszereplők Sybill

Sybill

Írta: drea
Születési idő: Valamikor I.E 750 előtt
Státusz: Elhunyt
Faj: ember, látnok, szirén
Átváltozás: szirén, Arcadius által I.E 750
Családi állapot: Ismeretlen
Lakhely: Egy mediterrán falu
Első megjelenés: 7. évad 22. epizód
Utolsó megjelenés: 8. évad 12. epizód (visszaemlékezésben)

Sybil egy látnokból -Arcadius által- átváltoztatott szirén. Képes irányítani mások gondolatait és tudat alattiját. Veszélyes és alattomos nő, aki ha nem eszi meg áldozatai húsát, elsorvad. A 8. évad egyik fő gonosza. Sybil a szigeten töltött idő alatt nem bírta végig nézni, ahogy fogadott testvére ember húson él, így inkább levetette magát egy szikláról. Seline, hogy megmentse, elfogadta Arcadius ajánlatát és mindketten az Ő szolgái lettek, együtt gyűjtötték be a gonosz lelkeket, amiből Cade táplálkozott. Az évek során többször sikerült elfogni és egy széfbe zárni, azonban mindig kiszabadult és a legutóbbi alkalommal Damont és Enzot is a bűvkörébe csalta.

Hozzátartozók
Anya: Ismeretlent
Apa: Ismeretlen
Mostoha-testvér: Seline

Emberi alakban gyönyörű vonzó nő, aki kacér. Kis termetű 168 cm magas, rövid barna hajjal és barna szemmel. Amikor Sybil nem jut elegendő táplálékhoz elveszti emberi alakját és egy szörnyeteggé válik, éles karmokkal.

Emberként tisztességes lány volt, nem tudta elfogadni azt a tényt, hogy öntudtán kívül emberhúson él így inkább a halált választotta. Stefannak megemlíti egy visszaemlékezésbe, hogy próbált jó lenni de a testvére ráerőszakolta ezt az életmódot.  Szirénként mentálisan irányítani tud akárkit, könyörtelen, elbűvölő és kacér. Seline árulása által táplált dühe és csalódottsága végig kíséri egész életét.