Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!

Sybill

Születési idő: Valamikor I.E 750 előtt
Státusz: Elhunyt
Faj: ember, látnok, szirén
Átváltozás: szirén, Arcadius által I.E 750
Családi állapot: Ismeretlen
Lakhely: Egy mediterrán falu
Első megjelenés: 7. évad 22. epizód
Utolsó megjelenés: 8. évad 12. epizód (visszaemlékezésben)

Sybil egy látnokból -Arcadius által- átváltoztatott szirén. Képes irányítani mások gondolatait és tudat alattiját. Veszélyes és alattomos nő, aki ha nem eszi meg áldozatai húsát, elsorvad. A 8. évad egyik fő gonosza. Sybil a szigeten töltött idő alatt nem bírta végig nézni, ahogy fogadott testvére ember húson él, így inkább levetette magát egy szikláról. Seline, hogy megmentse, elfogadta Arcadius ajánlatát és mindketten az Ő szolgái lettek, együtt gyűjtötték be a gonosz lelkeket, amiből Cade táplálkozott. Az évek során többször sikerült elfogni és egy széfbe zárni, azonban mindig kiszabadult és a legutóbbi alkalommal Damont és Enzot is a bűvkörébe csalta.

Hozzátartozók
Anya: Ismeretlent
Apa: Ismeretlen
Mostoha-testvér: Seline

Emberi alakban gyönyörű vonzó nő, aki kacér. Kis termetű 168 cm magas, rövid barna hajjal és barna szemmel. Amikor Sybil nem jut elegendő táplálékhoz elveszti emberi alakját és egy szörnyeteggé válik, éles karmokkal.

Emberként tisztességes lány volt, nem tudta elfogadni azt a tényt, hogy öntudtán kívül emberhúson él így inkább a halált választotta. Stefannak megemlíti egy visszaemlékezésbe, hogy próbált jó lenni de a testvére ráerőszakolta ezt az életmódot.  Szirénként mentálisan irányítani tud akárkit, könyörtelen, elbűvölő és kacér. Seline árulása által táplált dühe és csalódottsága végig kíséri egész életét.

 

A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
All media belong to their respectful owners and are being used under Fair Copyright Law 107. Please Contact Me if you are the owner of something on this site and would like it to be removed!
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status