Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!

Mi az a Vámpírnaplók?

A Vámpírnaplók (The Vampire Diaries) egy amerikai természetfeletti dráma sorozat, mely L.J Smith azonos című könyve alapján készült. A történet közzépontjában a szüleit egy tragikus autóbalesetben elvesztő gimnazista lány, Elena Gilbert és a titokzatos Salvatore testvérek állnak. A cselekmény helyszíne Mystic Falls, egy kitalált kis város Virginiában. Itt élnek Elena és a barátai, Bonnie Bennet, aki Salemi boszorkányok leszermázottja, Caroline Forbes és a többiek. A városka mindennapjai gyökeresen megváltoznak, amikor fény derül Stefan féltve őrzött titkára.

Eredeti cím: The Vampire Diaries
Magyar cím: Vámpírnaplók
Műfaj: Dráma, természetfeletti, horror
Eredeti nyelv: Angol
Évadok száma: 8.
Összes epizódok száma: 171
Epizódok hossza: 40 – 43 perc
Nina Dobrev Elena Gilbert / Katherine Paul Wesley Stefan Salvatore
Ian Somerhalder Damon Salvatore Kat Graham Bonnie Bennett
Candice King Caroline Forbes Zach Roerig Matt Donovan
Steven R. Mcqueen Jeremy Gilbert Michael Trevino Tyler Lockwood
Matt Davis Alarick Saltzman Michael Malarkey Enzo

 

Alkotók: Julie Plec, Kevin Williamson
Rendező(k): Chris Grismer, Joshua Butler
Író: L.J Smith
Forgalmazó: The Warner Bros. Television
Producerek: Julie Plec, Kevin Williamson, Leslie Morgenstein
Forgatókönyv írók: Julie Plec, Kevin Williamson
Szereplőválogatók: Lesli Gelles-Raymond
Jelmeztervezők: Leigh Leverett
Sminkes: Daniel Curet
Speciális effektek: Greg Oliver
Zeneszerző:Mike Suby, Christopher Mollere
Kép formátum: 1080i (HDTV)
Eredeti csatorna: The CW
Magyarországi csatorna: RTL Klub, Cool Tv, RTL +, RTL Spike, Prizma Tv
Premier dátum USA: 2009.09.10
Premier dátum Magyarország: 2010.06.25
Első epizód: Pilot
Utolsó epizód: I Was Feeling Epic

 

A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
All media belong to their respectful owners and are being used under Fair Copyright Law 107. Please Contact Me if you are the owner of something on this site and would like it to be removed!
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status