Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!

Történet

A történet egy Mystic Falls nevű Virginiai kisvárosban játszódik, itt él öccsével és nagynénjével a 17 éves gimnazista lány Elena Gilbert, akinek élete teljesen megváltozott, miután szülei egy tragikus autóbalesetben életüket vesztették A Wickery hídon. Elena annak idején népszerű, vidám pom-pom lány volt, régi énjét napló írással próbálja “újraéleszteni”.

A lány életében ismét változás következik be amikor visszatér a városba a jóképű és titokzatos Stefan Salvatore, aki sötét titkot rejteget. Stefant, aki egyike a Mistyc Fallst alapító családok sarjainak, vonzza Elena mivel a lány elhunyt szerelme Katherine, tökéletes mása. Távolról figyeli, mígnem úgy dönt beiratkozik a gimnáziumba ahol a Gilbert lány és barátai tanulnak. Az első találkozás alkalmával egymásba szeretnek, de az idill nem tart sokáig ugyanis Stefan bátyja, a karizmatikus és rosszindulatú Damon szintén szemet vetett Elenára.

A cselekmény előrehaladtával fény derül a vámpírok, és más természetfeletti lények létezésére, így az alapító családok leszármazottjai, akik a várost különböző pozíciókból irányítják, nyomozni kezdenek. Damon feltűnésével egyidejűleg több “vadállat támadás” is történik. Stefan tudja jól, hogy bátyja ember vérrel táplálkozik, ezáltal erősebb nála, mégis megpróbálja csapdába ejteni, unokaöccse Zach segítségével, aki titokban Verbénát nevel otthonukban (ezzel a Tanács tagjait is ellátva). A vasfű ártalmas a vámpírokra, megégeti illetve gyengíti őket.

Elena legjobb barátnője Bonnie Bennett megtudja, hogy Salemi boszorkányok leszármazottja, így különleges képességekkel rendelkezik. Igyekszik barátai segítségére lenni a Stefan iránt érzett kezdeti ellenszenv dacára is. Stefan és Elena kapcsolata mondhatni tökéletes, annak ellenére is, hogy Damon is szereti a lányt. Később az idősebb Salvatore emberibb oldalát is megismerhetjük, aki bár mogorvának mutatja magát mégis törődik öccsével és Elenával. Miután a paranormális aktivitások megsokszorozódtak Mystic Falls területén, kiderül, hogy nem csak a Salvatore testvérek az egyetlenek, akik visszatértek: a háttérben egykori szerelmük Katherine Pierce mozgatja a szálakat, egy céllal: bosszút állni az egész városon és elpusztítani azt.

Az évadok során hőseinknek nem csak a Petrova hasonmással kell szembenézniük, több és gonoszabb természetfeletti lény támadja meg őket köztük az Ősi család egyik legelvetemültebb tagja. Vajon vissza tudják őket verni? A szerelmi háromszögből Elena ki tud lépni? és végre képes lesz dönteni a két testvér között?

A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
All media belong to their respectful owners and are being used under Fair Copyright Law 107. Please Contact Me if you are the owner of something on this site and would like it to be removed!
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status