Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!

A szerkesztő

Ebben a modulban, ha megismerni nem is tudtok, de apró információkat megtudhattok rólam:

 Név: Drea
 Kor: 24
 Lakhely: Spanyolország
 Oldal szerkesztés kezdete: 2006
 Legelső téma: Death Note
 Hobbi: weblap készítés
 Háziállatok: két kutyus

Ahogy fentebb is olvashattátok, 24 éves vagyok. 2006-ban kezdtem ismerkedni az oldal szerkesztéssel, akkor a a kedvenc animemről a Death Noteról vezettem rajongói oldalt. 2012-ig tartott ez a lelkesedés, utána “visszavonultam” és csak most 2018-ban “tértem vissza”. Mindig is vonzott ez a kis külön világ és az akkori G-Portálon kiépült társadalom, rengeteg pozitív élménnyel gazdagodtam,  baráttal ismerkedtem meg, akik közül párról elmondhatom, hogy nagyon közeli barátaimmá nőtték ki magukat. Egy ilyen jó barát (Szandi -narutoblog.hu-) biztatására döntöttem úgy, hogy érdemes belevágni egy új, számomra ismeretlen témába a sorozatos oldal szerkesztésébe.  Valójában Ő volt az, aki magáról a Vámpírnaplókról is áradozott nekem még anno, aztán később a Netflixen meg akadt a szemem rajta és elkezdtük nézni angolul, spanyol felirattal. Így kezdődött a rajongásom.

Kedvenc szereplők a TVDből: Damon, Enzo, Katherine, Tyler
Kedvenc szereplők a TOból: Klaus, Elijah, Rebekah, Marcel
Kedvenc romantikus párosok: Delena, Klaroline, Rebel, Steferine, Benzo
Kedvenc általános páros: Stefan és Damon, Alaric és Damon, Klaus és Elijah, Damon és Liz, Damon és Enzo
Kedvenc rész TVD: 2×08, 3×03, 3×22, 4×02, 4×23, 5×11
Kedvenc rész TO:

A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
All media belong to their respectful owners and are being used under Fair Copyright Law 107. Please Contact Me if you are the owner of something on this site and would like it to be removed!
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status