Kezdőlap Website Források

Források

Írta: drea

Az oldal Coppermine témájának alapja Carol munkája. A WordPress téma kinézete minden esetben saját munka, a kódolásában, Carol, Monica, és a w3school van a segítségemre. A WordPress responsive alap kódja Monica munkája. Az honlapon található Projekt részleg kódja a LindaDesign munkája.

  1. TV guide
  2. TV Line
  3. SpoilerTV
  4. ET Online
  5. Twitter felhasználók, akik minden esetben meg vannak nevezve az adott bejegyzésben
  6. Wikia
  7. HBO Go (Legacies magyar szinkron)

Az itt felsorolt oldalak mind megbízható külföldi források, a honlapnak hírek és cikkek terén nincsen magyar forrása és nem is lesz. A cikkek fordításon alapulnak viszont saját megfogalmazással íródnak.

A honlapon található képek a The CW tulajdonát képezik! Én gyűjtöttem őket össze, számos The Vampire Diaries fotósorozatot pedig megvásároltam. Bár a csatorna logója nem szerepel rajtuk, tekintve, hogy így kerültek fel az Internetre, ahol szabadon felhasználhatóak. A képek az oldal saját logójával vannak ellátva, abból a célból, hogy ne éljen vele vissza senki, és a fentebb említett okok miatt. Jelenleg a tvdto az egyetlen rajongói oldal, ami birtokában van ritka és különleges fotósorozatoknak. Amennyiben grafikai célokra szeretnéd felhasználni a Galéria tartalmát kérlek írj nekem és minden esetben a rendelkezésedre bocsátom a kívánt képeket!