Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!

Források

Az oldal Coppermine témájának alapja Carol munkája. A WordPress téma kinézete minden esetben saját munka, a kódolásában, Carol, Monica, és a w3school van a segítségemre. A WordPress responsive alap kódja Monica munkája. Az honlapon található Projekt részleg kódja a LindaDesign munkája.

  1. TV guide
  2. TV Line
  3. SpoilerTV
  4. ET Online
  5. Twitter felhasználók, akik minden esetben meg vannak nevezve az adott bejegyzésben
  6. Wikia
  7. HBO Go (Legacies magyar szinkron)

Az itt felsorolt oldalak mind megbízható külföldi források, a honlapnak hírek és cikkek terén nincsen magyar forrása és nem is lesz. A cikkek fordításon alapulnak viszont saját megfogalmazással íródnak.

A honlapon található képek a The CW tulajdonát képezik! Én gyűjtöttem őket össze, számos The Vampire Diaries fotósorozatot pedig megvásároltam. Bár a csatorna logója nem szerepel rajtuk, tekintve, hogy így kerültek fel az Internetre, ahol szabadon felhasználhatóak. A képek az oldal saját logójával vannak ellátva, abból a célból, hogy ne éljen vele vissza senki, és a fentebb említett okok miatt. Jelenleg a tvdto az egyetlen rajongói oldal, ami birtokában van ritka és különleges fotósorozatoknak. Amennyiben grafikai célokra szeretnéd felhasználni a Galéria tartalmát kérlek írj nekem és minden esetben a rendelkezésedre bocsátom a kívánt képeket!

A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
All media belong to their respectful owners and are being used under Fair Copyright Law 107. Please Contact Me if you are the owner of something on this site and would like it to be removed!
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status