Üdvözöllek Magyarország elsőszámú The Vampire Diaries (Vámpírnaplók), The Originals (A Sötétség kora) és Legacies (A Sötétség öröksége) rajongói oldalán, ahol mindent megtalálhattok a nagy népszerűségnek örvendő sorozatokról. A tvdto.com naprakész hírekkel, a legújabb letöltésekkel, információkkal, extra tartalmakkal és egy remek Facebook közösséggel vár!

Jelentkezési feltételek

Kérlek Titeket, hogy ezt a pár “szabályt” olvassátok el. Ezek vonatkoznak az oldal jövőbeli Partnereire.

  • Az oldaladon legyen minőségi tartalom – rajongói oldal esetén ez, úgy gondolom alap –
  • Ne hanyagold el az oldalad, frissíts legalább heti rendszerességgel
  • Írj helyesen, (elgépelések természetesen mindenkivel előfordulhatnak!)
  • Az oldalad legyen átlátható, olvasható, igényes
  • Ne legyen lopott tartalom az oldalon.
  • Én igyekszem minden nap benézni a partnereimhez és jelezni, hogy náluk jártam. Örülnék ha ezt Te is megtennéd!

Ennyi lenne, szívesen várom bárki jelentkezését rajongói oldal témában, legyen az oldala g-portálos vagy WordPress motorú. Továbbá nem zavar, ha még csak most nyitottál, nem ezen múlik egy tartalmas lap.

Amint létrejön a csere, kiteszlek az oldalad témájának megfelelő képpel, kérlek tégy Te is így, azért még hálásabb lennék, ha nem Danielle Rose Russelles képpel teszel ki őt utálom a legjobban ^^’!

  • Két hét után sem adsz hírt magadról
  • Bezártál

A Társoldalakhoz a  The Vampire Diaries-szel, vagy a The Originals-szal vagy a Legacies-szal foglalkozó oldalak illetve annak színészeivel foglalkozó oldalak kerülnek ki.Name:
Email Address:
Website’s URL
Category

 


Create a web form here

A tvdto.com nem áll kapcsolatban A The Vampire Diaries vagy a The Originals vagy a Legacies című sorozatok szereplőivel, producereivel vagy alkotóival. Ez csak egy magyar rajongói oldal, ami hobbi céllal működik és azért jött létre, hogy a rajongók minden információt megtalálhassanak kedvenc sorozataikról. A honlapon minden tartalom saját fordítású, írású és készítésű, forrás megjelölés nélkül más oldalon el nem helyezhető. A honlapon található letöltések bemutató jellegűek, A The CW és az HBO Go tulajdonát képezik, terjesztésük törvénybe ütközik. A hírek és képek külföldi forrásai fel vannak tüntetve a Források menüpontban. A honlap elérhető a további címeken: tvdtolegacies.com és tvdtolegacies.hu
© 2018-2019 TVDTO.com - The Vampire Diaries & The Originals & Legacies Magyar rajongói oldal / Oldal tetejére / Főoldal / DMCA.com Protection Status